• Pakhuys Laren

    ‘Sfeervol en duurzaam wonen in het pittoreske laren, op enkele minuten fietsafstand van het centrum’

DUURZAAM WONEN

Drie woonlagen in stijl van de vroegere pakhuizen, we hebben het over de nieuwe woningen aan de Caliskamp in Laren. Kopers van deze woningen kiezen voor een royale woonruimte van maar liefst ca.166 m2 en twee buitenterrassen van gezamenlijk ca. 29 – 34 m2. Met het oog op de toekomst worden de woningen volledig duurzaam en gasloos gebouwd. De woningen zijn dan ook uitstekend geïsoleerd en worden inclusief luxe sanitair opgeleverd. Onder de woningen vindt u een privé parkeergarage, inclusief twee parkeerplekken per woning, met een directe toegang tot de woning. Voor het Project Pakhuys zijn 7 pakhuiswoningen gerealiseerd, waarvan er 5 woningen te koop worden aangeboden.

CALISKAMP

De wijk Caliskamp zal in de nabije toekomst verder worden getransformeerd van een gemengde wijk met woningen en bedrijvigheid naar een nieuwe gezellige woonwijk. Pakhuys Laren is als project hier het eerste initiatief maar over enkele jaren zal de wijk compleet getransformeerd zijn in een nieuwe fijne wijk voor jong en oud, met veel rust en ruimte, maar ook met de belangrijkste voorzieningen om de hoek. Pakhuys Laren wordt gerealiseerd met oog op de toekomst. De woningen worden gasloos gebouwd en zijn voorzien van zonnepanelen. Daarbij worden de woningen uitstekend geïsoleerd.
Duurzaamheid is tenslotte de absolute voorwaarde voor de huidige en toekomstige woningen. Vanaf de eerste tekeningen tot de oplevering van de woningen staat duurzaamheid centraal.

WONINGBORGGARANTIE EN WAARDEBORGREGELING

Op het Pakhuys project is de Woningborg Garantie- en waarborgregeling van toepassing. Deze regeling beschermt u als koper tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en tijdens de onderhoudsperiode. U kunt hier meer over lezen in de technische omschrijving van het project.

‘ROYAAL WONEN IN EEN LUXE EN MODERN PAKHUIS’

Op fietsafstand van het culinaire en sfeervolle centrum van Laren. De ruime drielaagse woningen in
stijl van de vroegere pakhuizen bieden 166m2 aan woonruimte en beschikken allen over twee ruime
privéterrassen. Een garantie voor ruimte, comfort en rust.

‘Modern, ruimte, duurzaam en centraal. Ik ben ervan overtuigd dat als de pakhuizen gereed zijn, Laren een parel rijker is’

Johan Zijtveld | JeeGee Vastgoed B.V.

‘Stoere compacte woningen met een knipoog naar de historie van de oorspronkelijke bebouwing’

Frank Roodbeen | Roodbeen Architectuur BV

‘Door de enorme inhoud van deze woningen kunnen we met een beetje vindingrijkheid alle kanten op’

Anne van Driesten | Bouwbedrijf Van Driesten
Harskamp B.V.

‘Een unieke kans om te wonen nabij het centrum van Laren in een nieuwbouwwoning die voldoet aan alle eisen van nu’

Thijs Koenders | Kappelle Onroerend Goed B.V. in samenwerking met
Jeroen Eylers | ID Makelaars B.V.

Contact opnemen

Heeft u een vraag over dit project of wilt u uw interesse in één van de woningen kenbaar maken? Kapelle Makelaars uit Laren (T: 035-5311774) en ID Makelaars uit Hilversum (T: 035-6424474) staan u graag te woord.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.