• Over de woningen

    ‘Sfeervol en duurzaam wonen in het pittoreske Laren, op enkele minuten fietsafstand van het centrum’

‘ROYAAL WONEN OP EEN OPPERVLAKTE VAN 166M2, VERDEELD OVER 3 WOONLAGEN’

VERDIEPING | Op de verdieping bevinden zich twee kleine slaapkamers (op het zuiden) en een grote slaapkamer (op het noorden). Door de schuine daken met flinke hoogte ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Op de verdieping vindt u ook een luxe badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel. Tevens heeft de verdieping een separaat toilet, een technische ruimte met aansluiting voor de wasmachine en een tweede technische ruimte annex berging.

BEGANE GROND | Op de begane grond vindt u de formele entree van de woning. De open keuken staat in open verbinding met het eetgedeelte en het bredere zitgedeelte. Openslaande deuren geven u toegang tot het beschutte terras. Genieten van de zon doet u hier zeker, het terras ligt goed op het zuiden.

SOUTERRAIN | In het souterrain is plaats voor een hele mooie werkruimte, voorzien van een patio. Het is een multifunctionele ruimte die ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer, atelier, fitness of speelkamer. Kortom, hier kunt u alle kanten mee op. In de patio geniet u buiten van alle privacy.

Verdieping

Begane grond

Souterrain

Contact opnemen

Heeft u een vraag over dit project?

Jeegee Vastgoed (info@jeegeevastgoed.nl), Kapelle Makelaars uit Laren (T: 035-5311774) en ID Makelaars uit Hilversum (T: 035-6424474) staan u graag te woord.

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter dient uitsluitend ter promotie van het project. Aan de teksten, tekeningen en beelden kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend en er kan geen aanspraak op worden gemaakt.